Niran Ünsal Peker Açıkalın : / Niran unsaldan seker adında bir kız evladı olan, velayet.

Niran Ünsal Peker Açıkalın : / Niran unsaldan seker adında bir kız evladı olan, velayet.. Niran ünsal, kızı şeker'in babası oyuncu peker açıkalın'la 14 yıl sonra buluşuyor. Bu evlilikten hande ünsal (d.1991) adında bir kızı olmuştur. Niran ünsal, kızı şeker'in babası oyuncu peker açıkalın'la 14 yıl aradan sonra bir araya geliyor. Ni̇ran ünsal ve peker açikalin'in kizi nari̇n şeker büyüdü şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızları. Niran da peker de kızları şeker'in velayetini almak istiyordu.

Kızımızın ruh sağlığını her zaman düşündük. Açıkalın, uzun bir süre niran ünsal'la evli kaldıktan sonra boşandı. Niran ünsal ve haktan arasında neler yaşanıyo? Peker açıkalın birlikte yer aldıkları fotoğrafı, bazı anların ve fotoğrafların yanına illa bir şey yazmak gerekmez notu ile paylaştı. Program tekrarları ve daha fazlası için;

Niran Ünsal ve Peker Açıkalın'ın Kızı Narin Şeker'in ...
Niran Ünsal ve Peker Açıkalın'ın Kızı Narin Şeker'in ... from img.cdn.haber365.com.tr
Niran da peker de kızları şeker'in velayetini almak istiyordu. Niran ünsal, kızı şeker'in babası oyuncu peker açıkalın'la 14 yıl sonra buluşuyor. Seslendiren niran ünsal, şarkının klibi için yıllar sonra eski eşi peker açıkalın'la kamera karşısına geçecek. Yoksa niran'ın da benim de suçumuz yok. Türkiye onu 'gaffur' tiplemesiyle tanıdı. Aradan geçen 1 yıl sonrasında niran ünsal göçebe isimli solo albümünü çıkardı. Kızlarının velayeti ve sonrasında yaşadıkları anlaşmazlıklar yüzünden adlarını sık sık duyduğumuz peker açıkalın ve niran ünsal, geçen günlerde bu kavgalara bir yenisini daha ekledi. Niran ünsal ve peker açıkalın geçmişe kızları şeker için sünger çekti.

Niran ünsal, kızı şeker'in babası oyuncu peker açıkalın'la 14 yıl sonra buluşuyor.

Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu. Evliliğini peker açıkalın ile yaptı ve narin şeker adında kızı oldu. Ni̇ran ünsal ve peker açikalin'in kizi nari̇n şeker büyüdü şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızları. Ahmet selçuk i̇lkan'ın 14 sanatçının bir araya getirdiği 'söz' albümünde 'hatıran yeter' adlı parçayı seslendiren niran ünsal, şarkının klibi için yıllar sonra eski eşi peker açıkalın'la kamera karşısına. Yoksa niran'ın da benim de suçumuz yok. Kızımızın ruh sıhhatini daima düşündük. Peker açıkalın ile çok özel!. Ni̇ran ünsal ve peker açikalin'in kizi nari̇n şeker büyüdü şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızları. Kızımızın ruh sağlığını her zaman düşündük. Şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızı narin şeker, farklı tarzıyla dikkat çekti. Son dakika niran ünsal ve peker açıkalın haberleri ve niran ünsal ve peker açıkalın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Türkiye onu 'gaffur' tiplemesiyle tanıdı. Şarkıcı niran ünsal ve ünlü oyuncu peker açıkalın'ın güzel kızları narin şeker yıllar sonra ortaya çıktı.

Kızları şeker i̇le i̇lgili en son 10 haber. Yoksa niran'ın da benim de suçumuz yok. Türkiye onu 'gaffur' tiplemesiyle tanıdı. Ancak peker açıkalın, küçük kızının velayetini almak için mahkemeye başvurmuştu. Şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızları narin şeker yıllar sonra ortaya çıktı.2000 yılında dünyaya gelen narin şeker, 18 yaşına bastı.

Niran Ünsal ile Peker Açıkalın'ın kızları yıllar sonra ...
Niran Ünsal ile Peker Açıkalın'ın kızları yıllar sonra ... from www.kadinsite.com
Kızlarının velayeti ve sonrasında yaşadıkları anlaşmazlıklar yüzünden adlarını sık sık duyduğumuz peker açıkalın ve niran ünsal, geçen günlerde bu kavgalara bir yenisini daha ekledi. Ancak peker açıkalın, küçük kızının velayetini almak için mahkemeye başvurmuştu. Ben kardeşler biliyordum, meğer sayın nilüfer açıkalın, sayın peker açıkalın'ın eski eşi imiş. Şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızları narin şeker yıllar sonra ortaya çıktı.2000 yılında dünyaya gelen narin şeker, 18 yaşına bastı. Son dakika niran ünsal ve peker açıkalın haberleri ve niran ünsal ve peker açıkalın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu. 1999 yılında tiyatrocu peker açıkalın ile evlenmedi ama birlikte yaşadılar. Ni̇ran ünsal ve peker açikalin'in kizi nari̇n şeker büyüdü şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızları.

.programında 8 yaşındaki kızı şeker'in babası oyuncu peker açıkalın'la ilgili açıklamalarına devam eden niran ünsal, peker petek dinçöz'e iyi akşamlar diyen açıkalın'a günaydın peker bey.

Niran unsaldan seker adında bir kız evladı olan, velayet. 1999 yılında tiyatrocu peker açıkalın ile evlenmedi ama birlikte yaşadılar. Arıza karakterlere başarıyla hayat veren peker açıkalın, geçmişiyle makinakafa'da yüzleşti. Şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızı narin şeker, farklı tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu peker açıkalın'ı üçüncü kez baba olacak olmanın heyecanı sardı. Aradan geçen 1 yıl sonrasında niran ünsal göçebe isimli solo albümünü çıkardı. Sayın caldera'ya teşekkür ediyorum burdan. Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu. Kızımızın ruh sağlığını her zaman düşündük. Ahmet selçuk i̇lkan'ın 14 sanatçının bir araya getirdiği 'söz' albümünde 'hatıran yeter' adlı parçayı seslendiren niran ünsal, şarkının klibi için yıllar sonra eski eşi peker açıkalın'la kamera karşısına. Seslendiren niran ünsal, şarkının klibi için yıllar sonra eski eşi peker açıkalın'la kamera karşısına geçecek. Yoksa niran'ın da benim de suçumuz yok. Peker açıkalın birlikte yer aldıkları fotoğrafı bazı anların ve fotorafların yanına illa bir şey yazmak gerekmez.

Program tekrarları ve daha fazlası için; Şarkıcı niran ünsal ve ünlü oyuncu peker açıkalın'ın güzel kızları narin şeker yıllar sonra ortaya çıktı. Peker açıkalın birlikte yer aldıkları fotoğrafı bazı anların ve fotorafların yanına illa bir şey yazmak gerekmez. Sayın caldera'ya teşekkür ediyorum burdan. .programında 8 yaşındaki kızı şeker'in babası oyuncu peker açıkalın'la ilgili açıklamalarına devam eden niran ünsal, peker petek dinçöz'e iyi akşamlar diyen açıkalın'a günaydın peker bey.

Niran Ünsal Peker Açıkalın yıllar sonra bir araya geldi ...
Niran Ünsal Peker Açıkalın yıllar sonra bir araya geldi ... from imgkelebek.hurriyet.com.tr
Seslendiren niran ünsal, şarkının klibi için yıllar sonra eski eşi peker açıkalın'la kamera karşısına geçecek. 1999 yılında tiyatrocu peker açıkalın ile evlenmedi ama birlikte yaşadılar. Kızımızın ruh sağlığını her zaman düşündük. Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu. Şarkıcı niran ünsal ve ünlü oyuncu peker açıkalın'ın güzel kızları narin şeker yıllar sonra ortaya çıktı. Yoksa niran'ın da benim de suçumuz yok. Açıkalın, uzun bir süre niran ünsal'la evli kaldıktan sonra boşandı. Şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızları narin şeker yıllar sonra ortaya çıktı.2000 yılında dünyaya gelen narin şeker, 18 yaşına bastı.

Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu.

Ünlü şarkıcı niran ünsal, kızı şeker'in babası oyuncu peker açıkalın'la 14 yıl sonra buluşuyor. Seslendiren niran ünsal, şarkının klibi için yıllar sonra eski eşi peker açıkalın'la kamera karşısına geçecek. Ahmet selçuk i̇lkan'ın 14 sanatçının bir araya getirdiği 'söz' albümünde 'hatıran yeter' adlı parçayı seslendiren niran ünsal, şarkının klibi için yıllar sonra eski eşi peker açıkalın'la kamera karşısına. Niran ünsal, kızı şeker'in babası oyuncu peker açıkalın'la 14 yıl sonra buluşuyor. Niran da peker de kızları şeker'in velayetini almak istiyordu. Ni̇ran ünsal ve peker açikalin'in kizi nari̇n şeker büyüdü şarkıcı niran ünsal ile oyuncu peker açıkalın'ın kızları. Açıkalın, uzun bir süre niran ünsal'la evli kaldıktan sonra boşandı. Peker açıkalın ve niran ünsal boşandıktan sonra kızları şeker'in velayeti için sürekli kavga ediyordu. Aradan geçen 1 yıl sonrasında niran ünsal göçebe isimli solo albümünü çıkardı. 1999 yılında tiyatrocu peker açıkalın ile evlenmedi ama birlikte yaşadılar. Tıpkı niran ve peker'in kızları narin şeker'de olduğu gibi. Peker açıkalın birlikte yer aldıkları fotoğrafı, bazı anların ve fotoğrafların yanına illa bir şey yazmak gerekmez notu ile paylaştı. Türkiye onu 'gaffur' tiplemesiyle tanıdı.

Niran ünsal, 14 yıl önce boşandığı eşi peker açıkalın'ı, kendi klibininde oynatmasının perde arkası anlattı niran ünsal. Peker açıkalın ile çok özel!.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama